Klær til barn som vokser

Det er nesten umulig å kjøpe klær til barn. Før man vet ordet av det har de skutt i været og blitt 10 kg tyngre. Føttene har blitt større og de klærne som var på tilbud passer ikke lenger. Heldigvis kan vi selge klærne på Finn.no og lignende Facebook-grupper, samtidig som minstemann kan arve dem.

Men det er faktisk mulig å kjøpe klær som både varer og passer selv om barnet har vokst. Det er lurt å tenke over disse tingene slik at man sparer penger og miljøet. Man må huske på at kvalitetsplagg som rodebjer eller andre motedesignere varer mye lengre enn masseproduserte klær. Samtidig som det gjør sin nytte for barn som vokser.

Kjøp klær som er på tilbud

Det kan uansett være smart å kjøpe kvalitetsklær på tilbud. Man sparer tusenvis av kroner på dette, spesielt når alle skal ha. Dersom man kommer over et veldig godt tilbud, kan man se om man finner klær som vil passe barnet om ett eller to år. Det er lurt å sjekke i nettbutikken om dette er tidløse plagg som vil være like populære om to år som i dag.

Luer og capser

Noen plagg kan faktisk brukes i lang tid. Det er slike plagg som luer og capser. Disse er ofte elastiske eller har koblinger som kan utvides. Dermed kan man slå til når kampanjene løper på de beste produktene. En lue som er alt for liten er likevel ikke lurt å bruke. Ei heller en lue full av lus. Derfor er det fint om man har noen som strikker nye luer og vinterklær i en fei.

Sy om

For dem som er litt fingernemme så er det mulig å sy om klær til å passe en annen størrelse. Det betyr at favoritt-jakka fortsatt kan være det selv om den begynner å bli for liten. Det kan være stoff som man setter sammen for å bli helt nye plagg. Redesign og gjenbruk har blitt veldig populært de siste årene. Det passer også for barn som vokser.