Kjøp barneklær på nett!

For småbarnsforeldre er hverdagen hektisk. Mange kjenner på tidsklemma, og har vansker med å få tiden til å strekke til. Da kan det være ekstra utfordrende å skulle finne tid til shopping. Barn vokser i raskt tempo, og har behov for ulike typer klær ettersom de utvikler seg og blir mer aktive. Om det å skulle trave rundt i butikker med en smårolling (eller to) på slep høres ut som et mareritt for deg, kan nettshopping være redningen.

Gjør handlingen hjemmefra

Hvem synes vel ikke det er mer behagelig å sitte hjemme i ro og få oversikt over utvalget, sette sammen antrekk og legge det i handlekurven, uten å løfte på rumpa? Kanskje unner du deg noe selv også, mens du er gang? Nettbutikken https://www.na-kd.com/no har alt en aktiv og moteriktig mamma kan ønske seg. Her kan du belønne deg selv, etter å ha shoppet til barna.

For deg som synes at å shoppe barneklær på nett kan være utfordrende, kommer vi her med noen tips og triks som gjør at det hele går lett som en lek!

Handle stort

Dersom du handler til barna, kan det være en fordel å lage en oversikt over hva de trenger og handle litt større når du først er i gang. Det er i hovedsak to grunner til det. Den éne er at du ved større kjøp oftere får rett til fri frakt. Hos noen butikker gjelder fri frakt over beløp på for eksempel 500,- eller 1000,-. Den andre grunnen er at rabattkuponger ofte gjelder ved et minstekjøp på et visst beløp. Dermed kan du spare dobbelt – både på frakt, og med en rabatt på toppen. Dessuten kan du alltids returnere varer i etterkant.

Sjekk betingelsene

Et like viktig tips – i alle fall om du handler forskjellige størrelser av samme vare for og deretter returnere det som ikke passer, er å sjekke hvilken returordning som gjelder. Noen nettbutikker opererer med gratis frakt, men nevner ikke like høyt at du selv må betale for returen. Sjekk derfor hva som gjelder. Dersom det er et mindre beløp, spiller det kanskje ikke så stor rolle, om du uansett planlegger å returnere halvparten.

Noen ganger hender det til og med at varer ikke kan returneres i det hele tatt. Dette gjelder i all hovedsak artikler som undertøy og hygieneartikler, samt salgsvarer. Spesielt hva angår varer på salg kan det være lurt å sjekke. Det vil være noe lettere å returnere noe du har kjøpt på nett, da du jo bør få lov til å prøve/se varen. Dessuten har du angreretten som du også kan benytte deg av.

Bruk størrelsesguiden

Det kan være utfordrende å finne riktig størrelse til barna, når du ikke får prøvd klærne på i butikken. Derfor er det lurt å sjekke størrelsesguiden som du som regel finner rett ved menyen der du velger størrelse. Se på tabellen og finn ditt barns lengde og eventuelt vekt. Er du usikker, så gå litt opp, så kan barnet vokse inn i plagget. Er du fortsatt usikker, kan det være lurt å google hva andre foreldre synes om størrelsene til det aktuelle merket – er de store eller små i størrelsen?