Selg barneklær

Mange ønsker å starte egen butikk, og kanskje det er barneklær du gjerne vil selge. Du kan velge mellom å selge nye eller brukte klær. Skal du satse på salg av nye barneklær, bør du selge kvalitetsklær, rett og slett fordi de er mer miljøvennlige. Kanskje kan du også kombinere salg av nye og brukte klær. For det er jo et faktum at barn vokser ut av klærne, ofte før de har slitt ut plaggene. Noen har yngre søsken eller slektninger som kan arve klærne, mens andre ikke har noen å gi dem videre til. Du kan gjerne tilby deg å selge eller videreformidle brukte plagg, så sant de holder god kvalitet.

Salgsprosessen er viktig

Alle som skal selge noe trenger en god salgsprosess. Det er ikke alltid like enkelt å utvikle verktøy for økt salg, men noen ganger er det nettopp slike verktøy du trenger. Ved å kontrollere og utvikle egen salgsprosess, kan du lykkes bedre, og det trenger ikke å være så vanskelig som det virker. Hos Lime finner du verktøy som forbedrer din salgsprosess gjennom å gi deg et klart bilde av situasjonen din og hvordan den kan utvikles.

Nettbutikk eller fysisk butikk

Om du vil starte en nettbutikk eller en fysisk butikk avhenger av flere faktorer. Det koster mer penger å starte en fysisk butikk, og hvis du likevel skal selge noe andre har laget, kan en nettbutikk være et godt valg. Dersom du heller vil selge egenproduserte barneklær, og kanskje til og med tar på deg bestillinger av spesialsydde klær, er det nok bedre å ha en fysisk butikk. Har du et fysisk salgslokale, er det også enklere å videreformidle brukte klær. Du kan enten ta på deg å videreformidle dem gratis, eller betale kundene et lite beløp når de leverer inn brukte plagg. Dette tjener du i så fall inn igjen når du videreselger plaggene.

Salgsprosess er alltid viktig

En god salgsprosess er alltid viktig, enten du selger nye klær, brukte klær eller klær du har sydd selv. Det er jo salg av plaggene du skal tjene penger på. Så ta deg tid til å se på tipsene hos Lime. Kanskje de kan hjelpe deg til å gjennomføre flere salg, og dermed gjøre det enklere å leve av butikkdrømmen. Klær er noe alle trenger, og spesielt barn, som vokser hele tiden og trenger noe nytt rett som det er. Start gjerne med en liten butikk, og utvid etter hvert. Selger du noe egenprodusert, er det lurt å begynne med dette på deltid først, fram til du tjener nok penger til at du kan drive med det på heltid. Men hvis du drømmer om å drive butikk, bør du absolutt teste ut drømmen. Det er viktig å følge drømmene sine.

Klær