Bygg et eget rom for barnas klær

De fleste kvinner drømmer om å ha sin egen walk-in-closet. Den gjør det enklere å holde det ryddig samtidig som at man får total oversikt over hva man faktisk eier. Den beste delen er at man får en helt ny inspirasjon. Når man vet hva man faktisk har å velge mellom og ikke er nødt til å gå helt bakerst i skapet eller nederst i skuffen for å finne en passende genser, så blir det så mye mer moro å kle på seg om morgenen. Hvorfor ikke bygge en egen garderobe for barna også? Mye mer moro og inspirerende, ikke bare for mor, men også for barna! Det blir en drøm å finne frem klær til neste skoledag eller bursdagsselskap.

Sy fargerike klær til barna

Riktignok så finnes det utallig utvalg av barneklær i butikkene nå til dags. Både i avdelingen for jenter og gutter kan man finne klær i alle slags stoffer og farger til alle anledninger. Likevel blir det nå til dags bare mer og mer populært å sy sine egne klær til barna. Kanskje har du selv tenkt at du skulle ønske du kunne funnet en kjole i en helt spesiell farge, eller sett et mønster du gjerne vil lage en bukse av? Det er ikke bare de voksne som liker å vise frem siste tilskudd i garderoben – det kan være minst like morsomt for barna å kunne gå med noe som er hjemmelaget. Kanskje kan barnet ditt også få være med og hjelpe til med prosessen underveis? Er du ikke så dreven på symaskinen ennå, kan du allikevel lage Kreative barneklær med populære sykurs som har kommet de siste årene. Et kjent sykurs som holdes, er av Susanne Imperatori i Vestfossen. Siden 2008 har sykurs.no utviklet seg og blitt et svært populært sykurs for hobby-syere. Flere og flere ønsker å lage egne klær til barna som er helt unike, hvorfor ikke prøve det samme?

Gjør det morsomt å velge ut klær!

Hvor ofte har du på morgenen lett og lett rundt i alle skuffer og skap, dratt ut alle klærne av skuffen og slengt de oppi igjen i samme fart som du tok de ut? Hvor ble det av den skjorta Mikkel skulle ha på seg på klassebildet? Eller den kjolen Thea skulle ha på seg i bursdagsselskap? Ofte får barna et garderobeskap som er mindre enn det de voksne får, for man får jo plass til alle de små klærne der, eller? Ja, du får kanskje plass, men ofte så blir det 7-8 forskjellige t-skjorter og gensere som ligger i samme haug og alt blir bare et rot. Med en ny walk-in garderobe fra Buildor.no får du plass til flere bunker, slik at du får fullstendig oversikt over det barna har liggende i skapet. Om kjolen ikke henger på plassen sin, så ser du det fort. Et lite klesskap gjør at klærne henger tett i tett og ligger i stappfulle bunker. Du aner rett og slett ikke hvilke klær som mangler og hvilke som er til vask. For barna blir det også mye mer moro å velge ut klær når de henger pent tilgjengelig på henger, og de kan faktisk se hvilke kjoler de har å velge mellom, uten å presse seg frem mellom kleshengere. Praktisk både for foreldrene og barna selv!