Barnebilder i rammer og Canvas

Med barn kan det aldri bli for mange fotografier. Bilder i rammer på salongbord, høy-kvalitet trerammer i bokhyller, Canvas på veggen, og andre bilder fra barnas aktive liv. Bildene overalt i hjemmet er flotte verdifulle motiver, og kjære minner. Ingenting er bedre enn når hjemme følelsen kommer sigende mens du tar alt inn.

Lille speil på veggen

Klær og speil er noe barn er opptatt av. Ikke så mye moteklær, men de elsker tilbakemeldingene de får, kule motiv og bilde-posering i tøyet. Særlig er tegneseriefigurer populære. Ingenting er morsommere enn speil i ulike høyder og fasonger hvor ansiktsgrimaser er det store. Så moro å lage artige fjes til seg selv! 

Hos BGA er det et godt utvalg bilderammer som mer enn dekker alle behov. Vil du ha et spesielt bilde forstørret? Eller kanskje lage en inspirerende plakat av podens voksende interesse for klær? Mange flotte minner kan skapes av fotografier. Hva med et flott fotoalbum av barnas posering av høytidsklærne, eller spesielle nye skoleklær?

Her er noen klær som absolutt er litt annerledes, men er dette “fremtiden for barneklær”?

Secondhand klær

Det er sjelden at barna bruker klærne de har mer enn et par ganger fordi de vokser fort ut av størrelsene. Det er alltid lønnsomt med noen gode basisklær. Klær som kan kombineres, klær barna faktisk bruker og fjern alt som klør, som hindrer lek, og som ikke passer. Helspeil hjelper barna å få flott oversikt over et antrekk. Se ikke bort fra at speil i morsomme fasonger er noe barna gjerne vil ha på barnerommet. Secondhand butikker som Barneboden, Fretex, Polarn & Pyret (de har egen nettside for salg/kjøp av Polarn & Pyret klær) har gode utvalg. Sist, men ikke minst er Finn.no. Alle disse har gode kvalitetsklær for de unge som vokser fort ut av klærne. Det lønner seg å investere litt ekstra i eldstemanns klær om det er yngre søsken av samme kjønn. Arv av klær er en god måte å spare penger på.

I tillegg til second hand er mange nettbutikker flinke med salg av barneklær. Populære nettsteder er guttelus.no, miinto.no/barneklaer, babyshop.no, www.epleskrinet.no og flere. De fleste har gode salgssider hvor du kan gjøre noen gode kupp.

Barnerommet, speil og klær

Lær barna å holde kles-skuffer og skap organisert nok til at de enkelt kan finne egne antrekk. Barn kan lett finne frem etter at dere har sortert bort alle klær som ikke brukes. Barna er ikke så opptatt av moter, men bruker litt tid foran speilet. Farger, motiv og mønster er ofte avgjørende faktorer for om de vil bruke klærne. Hos Fotobutikken finner du runde speil, speil med belysning, bord speil, gulv-speil, speil uten ramme og flere. Et flott utvalg som kan hjelpe de små fashion barna, og poseringen deres foran speilet. Barn er herlige, og de elsker bilder av seg selv. Enten det er bilderammer på veggen, plakater eller i speilet. De liker hva de ser, og de er morsomme og ærlige om hvordan de ser ut i tøyet de bruker.