Klær til å leke i

Barnehagene og de første trinnene på barneskolen er igjen åpne – og foreldre Norge rundt er svært lettet, mens andre kvier seg og er bekymret. Uansett om dine barn skal tilbake i barnehagen eller ikke, blir det mye leking og aktiviteter ute fremover.

Barn elsker å leke

Barn i alle aldre elsker å kunne leke og bevege seg uten begrensninger, og klær bør ikke være noen hindring. Det er ikke alltid gøy for de minste å ta på seg tjukke vinterklær, og lue og votter mistes fort under lek utendørs.

Barneklær må være lette å bevege seg i, og kunne tøyes og tåle mye. Elastiske og slitesterke klær fra Aim’n gir de minste mye frihet til å leke uten begrensninger – i all slags vær. Det kan ofte være en utfordring og overbevise de minste om å ta på seg varme nok klær, da kan føles for trange og tunge. Det er mange bedre alternativer til varme klær enn strikkede gensere som blir for klamme av fysisk aktivitet.

I sommerferien kommer de aller fleste til å holde seg til turer innenlands, og da blir turer i skog og fjell det vi kommer til å bruke ferieukene våre på. For å gjøre familiestundene knirkefrie, er det viktig å ha rett utstyr og klær, slik at ikke kulde eller regn ødelegger for ellers vakre turer i naturen. Skotøy som ikke gir unødvendig trøtthet og vonde føtter er like viktig.