Barneklær med dyreprint

Det er ingen hemmelighet at barn er glade i dyr, og ofte får et spesielt forhold til kjæledyrene sine som varer livet ut. Barn er også glade i farger og mønster, og dette synes godt i klærne som produseres for barn. Der er det ikke bare farger og mønstre, men også dyreprint og bilder av dyr på klærne som produseres i dag. Dyrepint er faktisk også populært på butikker som zoo.no som ikke selger barneklær, men produkter til dyr!

Materialvalg og mønster

Mange butikker selger rimelige klær til barn og utstyr til kjæledyr, men ikke alt er av like god kvalitet. Dessverre er det ofte slik at god kvalitet, og materialer som er produsert på en mer bærekraftig måte, kan koste noen kroner ekstra. Skal du spare penger, må du tenke langsiktig. Disse produktene varer ofte lengre enn de billigproduserte varene, og dette synes ofte ved at f.eks. mønster og form på produktet holder lengre enn i de billigere produktene.

Bærekraftige valg

Tenk miljø og bærekraft når du handler til ditt barn eller kjæledyr – dette har ikke bare fordeler for kloden, men også for helsen. Visste du for eksempel at klær kan inneholde giftstoffer som kan være skadelig for miljøet og for barnet og kjæledyret ditt? Når du handler på zoo.no er det viktig å være bevisst på hvilke produkter du velger.

Se etter naturlige fibre

Et godt triks for å finne plagg og produkter som varer, er å se etter naturlige fibre som varer lengre.

I vårt kalde klima er det bedre for både dyr og menneske å bruke ull framfor bomull, når gradestokken kryper ned, særlig med tanke på helsen. Gode produkter til dyr fås kjøpt på zoo.no, og der fås gode råd med på kjøpet! Mange butikker har ulltøy til barn.

Så kan du gjerne spe på garderoben med noen rimelige produkter iblant, for å følge trenden. Kanskje en t-skjorte med dyremønster er noe?

Klær